22. 3. 2012

Čechy krátké a po našem.

Všimli jste si, že jsme byli na chvíli v Čechách? Ani ne? No nedivím se.
Rozhodli jsme se pouze pár dní před odjezdem. Rajmo se potřeboval pustit do mapování Křtin, já chtěla na oslavu Pavliných **. narozenin. A taky jsem chtěla s našima na lyže a domluvit s Annett dárek pro Pavlu a při tom všem nezameškat víc než jedno úterý. Proč? O tom příště :-)

A jak to všechno vyšlo? Naprosto perfektně. I po počátečních problémech s odjezdem.

Víte, jaké to je, jet na pevně stanovený čas na trajekt? Vypadá to, že se to v pohodě stihne, ale na finiši musí člověk stejně vždycky přidat na 180km/h aby mu trajekt neodfrčel a nemusel čekat další dvě hodiny. Nám se tohle nestalo. My věděli od začátku, že jej nestíháme. Cestou ráno ke garáži, v šest hodin, s rukama plnýma bagáží jsme se totiž stali svědky toho, jak nám vjelo auto do naší zahradní kleče, odhodilo popelnici a zůstalo trčet na místě. Rajmo pohotově odhodil batohy a jal se vytahovat pana řidiče. Ten byl v šoku, ale v pořádku. Abych to zkrátila. Já s baterkou v ruce zpomalovala auta a kluci vysekávali Volvo z borovic. Naštěstí je Švédsko plné velkých aut s náhonem na všechny 4 a naštěstí jednoho z nich napadlo, že naše Fabie, ač s hřeby, asi nedokáže po právě napadaném sněhu vytáhnout Volvo z kleče. Hmm.

Trajekt jsme nestihli. Tak jsme jeli jiným. A do Brna bysme nedojeli. Tak jsme přespali v Praze. A pak se naše cesty rozdělily....

pátek
Terka: cesta vlakem do Šumperka, cestou z nádraží potkala spolužáka ze střední a domluvila nedělní párty a taky potkala Rosťu.
Rajmo: cesta do Jedovnic(e) a začátek mapování.
S našima na Sedle

sobota
Terka: s rodičema na lyžích - Červenohorské Sedlo, cestou domů zastávka u Pavlina bratra pro pozvánku na promoci, sýrové bochánky.
Rajmo: Jedovnice.

neděle
Terka: dávání do kupy DPH, večer party v nekuřácké hospodě s Holbou a spolužákama ze střední (dvěma - Adam nás vyměnil za rozhlednu!)
Rajmo: Jedovnice a Steeve.

pondělí
Terka: chvíle práce, schůzka se Simčou, odjezd s mamkou na Přerovec.
Rajmo: Jedovnice.

úterý
Terka: Přerovec (mamka, babi, děda, Lucka, Tomášek), přejezd do Brna, hoďka s Rajmem, Steevem, Švirdou a přesun k Pavle.
Rajmo: Jedovnice, Švirda a Steeve.

Worry, Andrejka a 0,5 (a Míša)
středa
Terka: oběd se Zuzkou, pochůzky po Brně, schůzka s novopečeným ženatým Worrym a Andrejkou (+0,5 břicha a Pavla a Míša a Rajmo a kotva), večer barman (teda, novopečený orienťák Kuba) + odskok za Honzou.
Rajmo: Jedovnice, Worry, Kuba.
To když se takhle holky sejdou...



čtvrtek
Terka: Žďár (DPH a dopisy), večer s Annett a Verčou, v noci Pája a její promoční proslov.
Rajmo: Jedovnice a přejezd do Medlánek. 

Šťastná Pavla

pátek
Terka: Pájina promoce, oběd s Rajmem, schůzka s Terkou, večer dámská jízda s Pájou a Míšou a Kubou.
Rajmo: Pájina promoce, oběd se mnou, večer s mámou.



sobota
oba spolu: cesta s Rajmovou mámou do Otrokovic na oběd s babičkou a strýcem Ivošem a jeho ženou a prastrýcem a Rajmovým tátem, večer Pájina oslava narozenin.

Penzion Komtesa byl hodně pěknej
neděle
balení a odjezd směr penzion Komtesa v Ústí nad Labem .......



A v pondělí jsme dojeli zase sem na sever .... 



Tímto se omlouváme všem, které jsme chtěli vidět, ale nepovedlo se. Nejspíš už chápete proč. A pokud ne, pak tady něco nefunguje ;-)

No a teď jsme tady a máme na pár týdnů zase chuť být na jednom místě. Přihlásili jsme se na pár jednodenních oblasťáků ve vzdálenosti do max 60km od našeho domu, vymýšlíme jaké kytky nasadíme na zahradu a v sobotu čekáme návštěvu. Přijede se za náma podívat náš další nový kámoš - The Crusher. Ten, co tak dobře zná naše borovice ...

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Wow.. jedna věc mi ale nesedí.. kdo pozbíral zpět obsah té popelnice.. huh? :)) K.

Terr řekl(a)...

Naštěstí jsme tak inteligentní, že pytle s odpadkama zavazujeme na uzel ;-)
Ale některé věci jsme fakt našli až slezl sníh.
Jo a JÁ :) a byl to dost adrenalin!

Pavla řekl(a)...

Do čtvrtka jsem Pavla, od čtvrtka Pája...koukám, že jsem žena mnoha tváří/jmen.
Hezké shrnutí, Terr. Ráda jsem Vás viděla a těším se na další návštěvu.

babička řekl(a)...

Máte to krásně všechno zformulované,je to báječné počtení.Chci Vám také popřát pěkné Velikonoce,ať se vše daří k Vaší spokojenosti!Přeji také hodně sluníčka(u nás asi nebude),předpověď není příznivá.Tak se mívejte a krásné chvíle prožívejte!